Nyt fra bestyrelsen

Turprogram

Vera Horsted er ved at planlægge programmet for 1.kvartal 2023. Skulle du have lyst til at føre en tur kan hun kontaktes på 27 94 38 82. Nye turledere er velkomne.

Et opråb fra bestyrelsen

Selv om det synes som om , der er længe til generalforsamlingen, skulle du overveje at stille op til bestyrelsen. I bestyrelsen har vi flere arbejdsopgaver og vi kunne godt bruge nogle flere hænder til at løfte dem. Hvad laver man dog i en bestyrelse? .

Vi har mange forskellige opgaver blandt andet planlægning af årets motionsture.

Arrangere DKT ture som f.eks Skovvandringen. Sørge for stempling i bøger.m.m

Kontakter til diverse foreninger så  som Vandreforeningen Fodslaw og Dansk motions forbund. Information til vores medlemmer via hjemmeside, Fodslaw Bladet, nyhedsbreve og Facebook.

 En kommende spændende udfordring er, at vi snart skal til at lave elektronisk bogføring, så hvis vi har en bogholder eller regnskabskyndig i medlemskredsen, så vil bestyrelsen gerne ha’ hjælp. 🙏 

Vores hjemmeside er også under ombygning. Fremover får alle Fodslaw foreningers hjemmeside et fælles design og adgang via fodslaw.dk. Har vi en hjemmesidekyndig som  kan 10 fingersystem. Ville det være alletiders. Foreningen tilbyder et kursus for 2 personer pr. Forening i Løgstrup lørdag den 3. December.  Ken kan klare den daglige drift. Men det er nemmere hvis vi var 2. Og han  dumpede i både skrivemaskine og symaskine kørekort i folkeskolen så det går langsomt  med indtastning. Den nye hjemmeside er ligesom den gamle opbygget i WordPress. Kontakt Ken  på 23 48 32 28 for at høre nærmere.

Lene vil gerne tilføje at det også er hyggeligt at være i bestyrelsen👍.

Og grunden til at Fodslaw Herning SKAL fortsætte er, at vi alle går dobbelt så langt, når vi går sammen, som hvis vi gik hver for sig. Og det er helt sikkert også sundt “at høre til” i en flok med samme interesse.