Husk generalforsamling

REMINDER vedr. Generalforsamlingen

Husk at melde jer til generalforsamlingen den 8. februar kl. 19.00 på Kulturama. Tilmelding til Anna på mobil nr. 29263749.Foreningen er vært ved 2 stykker smørrebrød og en øl/vand.

Fra bestyrelsens side lover vi at lade være med at presse nogen til at gå ind i bestyrelsen. Det skal gerne være frivilligt.Så mød trygt op og få en hyggelig aften.Vi har fået tilsagn om at en af vores suppleanter gerne vil gå ind i bestyrelsen. Dejligt så kan foreningen fortsætte lidt endnu 😊.

Vi mangler stadig en til at gå ind i bestyrelsen og vi vil gerne have en ny suppleant.Når man er suppleant, får man lige får en periode til at se, hvad det indebærer, men man deltager i bestyrelsesmøderne og gerne også i arbejdet. Måske – måske ikke – er det noget for en, derfor er det en god ide at tage en periode som suppleant.Der er ingen der bliver presset til at gå ind i bestyrelsen ,så mød bare op.

Vi vil samtidig sige, at uden alle vores mange turledere og hjælpere ville vi ikke kunne fortsætte, så tak til dem, der ikke er i bestyrelsen, men som også bidrager. Jo flere vi er om at deles de forskellige opgaver. Desto nemmere er det for os alle i foreningen.

Hvis vi løfter i flok, så går det nok.

PBV Ken Jensen