2007

Julemotionsturen fra Familiehøjskolen i Skærbæk blev atter en succes.

Det var dejligt vejr til afviklingen af Fodslaws Julemotionstur. 200 betalende og en del gratister havde valgt at bruge 2. juledag på en travetur i skoven. I spejderhytten i  Kidris kunne de hygge sig med varm gløgg, kakao og æbleskiver. Det var dejligt at se så mange glade børn og voksne, for de fleste er det blevet en tradition at gå julemotionsturen. Børnene fik både medaljer og diplomer med sig hjem, dog var de ikke helt tilfredse med, at nisserne manglede på ruten. Det må vi rette op på næste gang. Et enkelt sted på ruten var afmærkningen fjernet, men det blev hurtigt sat op igen, ellers var der kun ros til ruterne. Medaljen: En fjer blev til 5 høns, som også denne gang var et motiv taget fra et af H.C.Andersens eventyr ”Det er ganske vist” var tegnet af en af vore unge medlemmer. Godt tegnet Bjarke.

Julehygge lørdag eftermiddag d. 8. december

De 12, som havde meldt sig til julehygge i år, fik en oplevelse – først en gåtur på godt 5 km i “tørvejr”. Karni´s hjemmelavede gløgg med de gode æbleskiver m.m.. Derefter blev det tid til at spille banko om de medbragte pakker. Sikken stilhed alle var koncentrerede. Vi havde en hyggelig eftermiddag i Vestervangskolens skolekøkken. Tak til jer som mødte op.

Julemærkemarchen søndag den 2. december

Vejret viste sig ikke fra den pæne side denne søndag morgen, hvor den 31. julemærkemarch skulle afvikles over det ganske land. Til trods for det vovede 106 voksne og børn sig ud på den afmærkede 5 eller10 km rute fra Vestervangskolen i Herning udstyret med paraplyer og iklædt regntøj. Turene gik ud til  Fuglsangsø og omkring denne. Alle mødte op med et godt humør og nød traveturen, for derefter med god samvittighed at kunne hygge sig med gløgg og æbleskiver m.m. Det var godt nok en halvering af sidste års deltagelse, men vejret taget i betragtning, var det et flot fremmøde og Fodslaw Herning kunne sende et pænt beløb til julemærkehjemmene.

Motionstur fra Holmparken d. 24. november10 friske vandrefolk drog på en gåtur fra Holmparken. Ved golfbanen gik vi ind på den nyanlagt sti til Birk. Kaffen og Bodils lækre drømmekage blev indtaget i kolonihaveområdet ved Nabkær. Skønt blæsten var mere end frisk og kold, gik vi ufortrødent videre til Gjellerup. Der var meget at se på – alt fra natur til masser af huse under opførelse. Tak for en god tur til Bodil og Jens Kr. Pedersen.

Rundvandrevej nr 8, 19 km. lørdag d. 17. november

En herlig efterårsdag skulle tilbringes i selskab med 16 andre vandreglade mennesker. Dvs. vi var i alt 17 + Gismo, som efterhånden er fast inventar på vores motionsture. Vi gik turen på godt og vel 4 timer, så der var tempo på, hvilket passede de fremmødte udmærket. Igen tak til Kirsten, Christian, Ruth og Inger Marie fordi I støtter vores ture ved at møde op. Det er rigtig hyggeligt. Madpakken blev spist ved Abildå Brunkulslejer, hvor et jagtselskab havde taget opstilling, så vi droppede sløjfen ind i lejerne. Vi havde simpelthen vores liv for kært. Alt i alt en rigtig god tur. Det var den sidste af rundvandrevejsturene i år, og dermed også den sidste i Fodslaw Hernings regi. Fremover skal du holde øje med hjemmesiden, hvor familien Behr vil skrive hvornår, de agter at gå turene. Turene vil blive varslet senest 14 dage før.

Motionstur fra Præstbjerg naturcenter lørdag den 27. oktober

16 M/K + hunden Gismo mødte frem til motionsturen. Vejret i Herning var strålende. Solen skinnede fra en skyfri himmel, men jo længere vestpå vi kom, jo mørkere blev himlen. Det holdt heldigvis tørt mens vi gik, men vinden var kold. Vi er jo også langt henne på året. Turen var 12 km. Området omkring Præstbjerg naturcenter er et meget skønt område. Heden strækker sig så langt øjet rækker. Jens og Bodil havde lavet en rigtig skøn tur til os, hvor vi fik pulsen op og sikkert også afprøvet alle de bakker, der var i området! Vi havde en dejlig rast med hjemmebag fra Karni og skildpadder og andet godt, ja der manglede ikke noget.

Rundvandrevej nr. 4, 17 km. lørdag d. 13. oktober

Lørdag kl. 9.00 mødte 11 friske vandrere + hunden Gismo op til turen fra Sørvad torv.  Det var lidt køligt ved start –  nogen havde været så fornuftige at have taget huer og hansker på. Op ad formiddagen brød solvarmen rigtig igennem, og jakken kom af. En bil med drikke og deltagernes madpakker var i forvejen kørt ud til rasten ved vejen til Tiphede. Her fik vi en tiltrængt pause – drikkevarer kunne købes til rimelige fodslawpriser. Kaffe, som foreningen gav,  havde Karsten og Lone brygget til os. Det var en dejlig tur i et smukt område. Alle nød turen, som var på 24768 skridt =  ca. 17 km. Alene køreturen ud til Sørvad var en dejlig oplevelse.

Hele familien Behr deltog og de nød turen dobbelt efter at andre havde overtaget ansvaret for Fodslaw Herning videreførelse.

Ekstraordinær generalforsamling 10. oktober

Det er et glad og positivt afgået formandspar, der sidder og skriver disse linier. Netop hjemkommet fra den ekstraordinære generalforsamling kan vi konstatere, at det lykkedes at få valgt en ny femmands bestyrelse og to suppleanter. Bestyrelsen består nu af: Jens Kristian Pedersen, Esther Smedegaard, Bodil Pedersen (genvalgt), Karni langhoff (nyvalgt) og Anna Grethe Jakobsen (nyvalgt). Som suppleanter blev valgt: Lotte Christensen og Birthe Radoor. Vi ser med positive briller på foreningens fremtid. Vi vil gerne opfordre alle til at bakke op om den nye bestyrelses arbejde. Det er en super bestyrelse, der nu har taget over. Karsten og jeg vil også gerne sige tak for de fire år som formand og “bagmand”. Det har været: hårdt, hyggeligt, sjovt, anstrengende, dejligt, inspirerende….find selv på flere positive tillægsord. Vi siger jo ikke farvel til Fodslaw, så vi ses nok derude.

Motionstur fra Hauge gl. skole d. 6. oktober

8 Fodslawgængere var med på Aases tur i Hauge. Turen var på godt 10 km og gik bl.a. ud i Skov Olesens plantage. Det var det bedst tænkelige sensommervejr. Kaffen og Aases hjemmebag blev indtaget i den lille jagthytte. Her havde Svend Erik dækket op til os. Pausen blev nok lidt længere end sædvanlig – for vi hyggede os. En rigtig dejlig tur i et moderat tempo.

Motionstur fra Hjortsballehøje d. 22. september

Vi var kun 5 – Brande var i overtal. Til gengæld var det nemmere at enes 😉 og i det fine vejr var alle glade for at forlænge opholdet i skoven til små 12 km. Turen var lagt inde i Jyndevad Plantage. Desværre var det nok allerede rygtedes, vi kom, i hvert var alle dyr gået i skjul. Vi hørte dog brølene fra et par kronhjorte, og vi kunne nyde udsigten og freden ved den stille skovsø, mens vi fik vores eftermiddagskaffe.

Generalforsamling torsdag d. 13. september

Der mødte 16 frem til årets generalforsamling, heraf 11 stemmeberettigede. Beretning og regnskab blev godkendt. Derefter kom vi til aftenens mest spændende punkt, nemlig valg til bestyrelsen. Da alle de fremmødte havde siddet i bestyrelsen før, var der ingen, der umiddelbart følte, at det var deres “tur” til at tage en tørn. Efter nogen snak frem og tilbage, gik vi derfor videre til punktet eventuelt. Foreningen var vært ved et par stykker smørrebrød. Snakken gik livligt, og vi drøftede, hvad vi skulle gøre ved den kritiske situation. Ingen af de fremmødte syntes en lukning af foreningen ville være en mulighed, da vi var enige om, at foreningen er velfungerende. Vi har en god økonomi, en dejlig stemning og nogle gode overskudsgivende ture. Der blev snakket om, om man kunne dele formandsarbejdet og kassererjobbet ud på nogle flere hænder. Lone vil gerne fortsætte med at lave hjemmesiden. Karsten vil gerne være primus motor for Skovvandringen i fremtiden. Hvis alle andre ture også kan deles ud på forskellige ansvarshavende, kunne et par af de fremmødte (måske) overveje, om det alligevel var noget for dem at tage formands- og kassererjobbet. Ingen af de to i “tænkeboks” vil sidde i en tre-mands bestyrelse, så betingelsen for at de siger JA er, at der skal findes to bestyrelsesmedlemmer mere. Derfor indkaldes til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 10. oktober kl. 19.30 på Vestervangskolen. Det er altså MEGET vigtigt, at medlemmerne møder op til denne aften. Man risikerer ikke at gå hjem som formand, hvis man møder op, men det vil være en god ide at overveje, om en bestyrelsespost kan komme på tale for dig? Foreningen har altid kunnet finde hjælpere til de forskellige arrangementer. Vi har ikke, som mange andre foreninger været nødt til at hente hjælp udefra. Der er mange, der gerne vil hjælpe, hvis de får ansvaret for en afgrænset opgave. DERFOR mød op til ekstraordinær generalforsamling og vær med til at sikre, at vi stadig har en vandreforening, der hedder Fodslaw Herning.

Motionstur hos Jette og Henrik i Lemvig-området, lørd. d. 8. september.

Vi har efterhånden opbygget en tradition for at besøge Jette og Henrik 1 gang om året. Igen i år havde Jette og Henrik tilrettelagt en tur i området omkring Bonnet og Dybe Vi nød det vide udsyn over skønne landskaber og fjord, men hold da op, hvor det blæser. Ind imellem gik vi næsten i stå, men spindelvævet blev blæst væk fra alle hjerneceller. Jette og Henrik havde også stillet an med stort kaffebord i deres private medborgerhus i Bonnet. Desværre var vi kun 3 deltagere fra Herning, men vi havde en fin tur og dejligt samvær.

Aftentur på Uldjydemarch lørdag d. 25. august og Uldjydemarch søndag d. 26. august

For 2. gang havde vi arrangeret spisning, aftentur og overnatning på Isenvad skole. På forhånd var vi i underskud for hjælpere, idet fire havde meldt fra af forskellige årsager. Svend og Karni trådte heldigvis til, da de hørte den kritiske situation – stor tak for det. Vi håber ikke, at den sparsomme besætning af hjælpere, gjorde sevicen for vandrerne for dårlig.

Allederede om eftermiddagen kom de første til overnatning. Det endte med i alt 14 overnattende gæster. Aftensmaden blev nydt i hyggeligt selskab og aftenturen blev gået af 12 m/k. Både på turen rundt i terrænet og på startstedet var der en rigtig god og hyggelig stemning. Der blev ro i lejren omkring kl. 01.30.

Vi var spændte på at se, om sidste års “fiasko” rent deltagermæssigt ville gentage sig. Da starten var gået kl. 08.00 havde vi sendt 40 mand af sted, så det så ud til, at det blev endnu mere katastofalt end sidste år. Det endte dog med, at vi kom op på 84 startende, så helt galt gik det dog ikke, selvom vi havde håbet at runde de 100. Turen i år var plaget af en dreng på sin firehjulede crosser. Han syntes åbenbart, det var rigtig fornøjeligt at pille cirka halvdelen af vores ruter ned og smide afmærkningen rundt omkring. Et enkelt sted havde han enddog forsøgt sig som ruteopsætter og ledte nogle stykker på afveje. Heldigvis var der også erfarne og lokalkendte folk med, som hurtigt kunne se at det var helt galt. Arne Bürgesen rettede fejlen og ringede straks til Karsten, som fik travlt med at sætte rute op – igen. Tak til Arne for den hurtige reaktion, uden den ville mange flere have gået rigtig meget forkert. Alt i alt må vi sige, at vi synes, vi havde en rigtig god tur med dejlige og glade vandrere. Nedgangen i deltagerantallet skal man jo nok vænne sig til. Det lader nemlig til, at det er generelt for alle ture hele året rundt.

Motionstur fra Gjellerup kirke tirsdag d. 21. august

12 friske piger og en enkel af det modsatte køn mødte op ved Gjellerup kirke. Der var lidt tvivl om himlen ville holde tæt denne aften, så paraplyerne kom med på turen. Dem blev der heldigvis ikke brug for. Turen gik ad stier i Gjellerup til de grønne områder ved Tolstedvej. Her blev pausen holdt ved Hammerum bæk, hvor den medbragte kaffe og kage blev nydt. Alle nød turen på 9 km ført af Rosa og Esther.

Prøvetur på Uldjydemarchen d. 18. August

En lille sluttet skare på seks personer mødte op. De tre skulle sætte ruten op med pile og bånd næste weekend, så det var strengt nødvendigt, at de gik turen. Ví kørte til vores super rasteplads “Bøgeskovgård” hvor vi parkerede bilerne, og derefter gik vi sløjfen på 10 km. Ved Isenbjerg gjorde vi holdt og nød en bolle eller et rundstykke og en kop kaffe og en enkelt skarp. Vejret var dejligt og området er jo fortrinligt, så der er ingen undskyldning for at blive hjemme i næste weekend.

Danmarksvandring fra Sdr. anlægs p-plads tirsdag d. 14. august

Traditionen tro afholdt den lokale afdeling af Kræftens bekæmpelse “Danmarksvandring”. Vi havde igen i år sagt ja til at sætte en tur på 5 og en på 10 km op til dette formål. Vejret var fint, og der mødte 76 vandrere op, som fordelte sig på de to ture og dermed fik støttet en god sag samtidig med, at de fik styrket deres fysik. Der blev delt gulerødder og læskedrik ud til de fremmødte. Ja denne forening med Ingrid Suhnsen i spidsen har forstået at lave et hyggeligt arrangement.

Motionstur fra Familiehøjskolen Skærgården torsdag den 9. august

Efter en regnfuld sommerferie var vi nu klar til efterårssæsonen. Første arrangement var “aktiv sommer” for kommunens skolebørn. Der var 24 børn, der havde meldt sig til. 21 mødte frem og de havde heldigvis fulgt opfordringen og taget venner og familie med, så der var i alt 53 m/k ude at gå i skoven omkring Skærbæk. Vores udsendte havde konstateret, at alle stier var farbare og tørre omkring middagstid. Kl. 18.30 åbnede himlen sine sluser og leverede nogle steder 31 mm vand. Skovstierne var nu temmelig våde, så det blev ikke en tur, hvor ret mange kom hjem med tørre sko og stømper. Børnene var nu glade og tilfredse og fire af de sejeste, tog udfordringen op og gik 10 km sammen med de “garvede” vandrere. Foreningen gav en tiltrængt sodavand, et diplom, medalje og et ærmemærke som “præmie” for velgennemført tur. Dejligt at få startet godt ud på efteråret.

Grillaften hos formanden 26. juni

I silende regn gik de 9 af de 18 fremmødte en tur på 5 km. Grillen blev varmet op hjemme på Solvænget 52, og kl. ca. 19 var alle på adressen klar til at grille. Det var helt sikkert godt, at der var kommet en trappe ned fra køkkenet, så deltagerne kunne gå denne vej ud til grillen. Med rekord i 20 m løb kunne man også undgå at få kødet helt opløst i vand, før man inde i tørvejr kunne sætte tænderne i en dejlig saftig bøf, eller hvad man nu havde taget med ud til grillen. En helt igennem hyggelig aften, før foreningen lukkede ned til sommerferie.

Rundvandrevej nr. 5, 29 km 23. juni

Familien Behr samt Inger Marie og Ruth mødte op ved Vinding kirke. En lille sluttet skare, men med masser af gå på mod. Karsten og Benjamin kørte bilen ud til Fuglsang bro og gik derefter os andre i møde. Undervejs fik vi en enorm byge. Kun en ud af 7 havde medbragt sin paraply, så Ruth kunne have solgt den til højest bydende, hvis hun havde villet. Resten af turen foregik i tørvejr, og vi så da også en hel del til solen. En helt igennem dejlig tur. Måske var alle de andre taget til Hærvejsmarchen?

Motion/træningstur i Haunstrup brunkulslejer tirsdag d. 19. juni

Endnu en aftentur i et skønt område, hvor vi også denne gang havde vejrguderne med os. Solen skinnede fra en skyfri himmel over de smukke brunkulslejre. Karni, som førte turen, havde delt den i 2 etaper med mulighed for kun at gå 5 km. Det benyttede 3 sig af. Der blev som sædvanlig budt på kaffe/te og hjemmebagt kage til uhm! Turen blev på i alt 9 km. En rigtig god travetur.

Motionstur fra Elia 12. juni

Det var en utrolig dejlig tur fra Elia og rundt forbi søerne ved kraftvarmeværket, som Ester havde kreeret til os. Vejret var lige tilpas – hverken for varmt eller for koldt. Over 30 deltagere var mødt op – heraf en del børn fra Hagelskær fritidshjem i Ikast med ledere og forældre. Ester førte turen, som var på 11 km. Alle gennemførte i et ret hurtigt tempo. Flot klaret af børnene. Selvom det kom lidt bag på Ester at så mange deltog, var der kaffe og kage til næsten alle i depotet, som hun havde oprettet på ca. halvvejen. EN FLOT RUTE.

Motionstur fra Høgildgårdvej/Holtvej 5. juni

9 deltog i skovturen denne lune sommeraften ført af Anne. De 7 fuldførte 10 km ruten, imens et par stykker nøjedes med 9 km. Efter 5 km ventede Henry (Anne´s mand) med bord, stole + kaffe med kage og en lille skarp ved ”søen”. Der var en del utøj i luften, som generede os lidt, men det er jo, hvad man kan forvente, når vejret er så godt. En rigtig en god tur Anne.

Hjælperudflugt til Livø 2. juni

Som en af vores faste traditioner har vi afholdt et hjælperarrangement. Hvis man er hjælper på en eller flere af de afmærkede ture, får man en indbydelse til formandsperiodens hjælpertræf. Denne gang havde vi besluttet, at vi skulle på bustur. Esther havde sammen med sin mand Bent tilrettelagt hele dagens program. Vi startede fra Herning kl. 8.30 og drog nordpå. Undervejs gjorde vi holdt på en rasteplads for at få rundstykker, kaffe/te og en lille skarp. Ved ankomsten til Livø gik vi ud på den 8 km. lange gåtur, som var planlagt, før vi skulle indtage Livø-platten på byens kro. Snakken gik livligt hele dagen, og alle havde en fornøjelig tur. Tusind tak for hjælpen i denne formandsperiode og tak til Esther og Bent for tilrettelæggelse af turen.

3. Knudmosevandring 29. maj

Trods det massive regnvejr var der mødt 46 betalende deltagere op til start fra Herning Billedskole. Deltagerne fik en rigtig god, men også rigtig våd tur i mosen. Ruterne gik for første gang næsten udelukkende i mosen på kommunens nylagte stier. Trods de enorme vandmængder, tog mosen sig rigtig godt ud, og der var stor ros til rutefolkene. Tak for lån af billedskolen og en stor tak for fremmødet til alle. En specielt stor tak skal lyde til de to, der gik den lange rute, så var pilene jo ikke sat op forgæves.

Majmotion fra Holmparken 22. maj

Antallet af startende var denne gang 48. De fremmødte fik en rigtig god tur på de nye ruter i det gode vejr. Der var rutedeling allerede fra starten, så man måtte hurtigt tage stilling til hvilken rute, man ville gå 5 eller 10 km. Ruterne fik mange roser fra deltagerne. Dermed er majmotionen slut for i år, og måneden byder nu kun på afslutningen med Knudmosevandringen.

Majmotion fra Sunds 15. maj

Med lidt bedre vejr, kom vi op på samme antal startende som i Løvbakkerne 1. maj. Alle fik en dejlig tur rundt om søen i Sunds. Vi ses vel igen i næste uge.

Majmotion fra Lind 8. maj

Vejret var slet ikke godt. Hele dagen stod på byger, og temperaturen var faldet nogle grader. Alligevel var der mødt 30 – 40 motionsvandrere op. De fik en rigtig dejlig tur i og omkring Lind. Der var igen stor ros fra deltagerne til rutefolkene. Regnen kunne vi ikke gøre noget ved, men folk tog det med godt humør og regntøj, så det gik alligevel.

Majmotion fra Løvbakkerne 1. maj

Så er årets majmotion skudt i gang. Der var 59 startende på denne traditionsrige tur fra Løvbakkerne. Vejret var rigtig fint og der var højt humør blandt de fremmødte, hvilket måske gjorde rutefolkene I forårshumør, så der blev givet lidt rabat på kilometerne, men majmotionen fortæller jo også, at sommeren er på vej. Som noget nyt I år, vil der være en eller to ture, som vil være førte ture, så der startes og gåes i samlet trop.

Bustur til Maglesø Vandring i Holbæk 28. april med Fodslaw Brande.

6 fra Fodslaw Herning deltog i busturen til Holbæk. 31 var tilmeldt, men 4 havde meldt fra på grund af dødsfald og sygdom. Foruden os fra Herning var der var 2 fra Skanderborg, 2 fra Nr, Snede, 1 fra Fyn, 2 fra Holstebro og 14 fra Brande. Bussen startede fra Ikast kl. 6 og vi blev samlet op i Herning kl. 6.20 , og ankom til bestemmelsesstedet Brorfelde Observatorium præsis kl. 10. hvorfra starten gik. Undervejs i bussen fik vi serveret kaffe med rundstykker. Christian fra Fodslaw Skanderborg, som havde deltaget i vandringen sidste  år , fortalte lidt om ruterne og anbefalede rute nr. 1 og 3. begge 10 km. Inger-Marie købte startkort og vi startede med rute 1 – den sværeste og kønneste i de sjællanske alper – der fik vi virkelig kondien afprøvet. Derefter var det tiltrængt med et hvil og en bid mad. Vi kunne købe det lækreste smørebrød (flot pyntet). Efter det dejlige måltid begav vi os ud på endnu en 10 km tur (rute 3). Denne var mere normal og foregik i et skovområde. Inden vi skulle stige på bussen 1.15 blev der tid til kaffe og kage + en kold øl. Hjemturen gik godt  – der blev solgt lotteri til hjælp til at dække en del af udgifterne på turen. En dejlig tur og stor tak til Fodslaw Brande

Motion/træningstur fra Svømmehallen den 24. april 2007Anna Grethe og Ove førte  turen, som var på 9 km. Det var igen en skøn forårsaften, hvor 10 deltog. Vi gik omkring Fuglsangsø – dog uden at gå direkte i vandkanten og efter pausen gik turen via den nye flissti ved åen. Pausen blev holdt i deres udestue på Ålholmvej med udsigt til byggeriet ved søen – her bød de på kaffe og hjemmebag – og en lille “skarp”. En skøn aftentur og  tusmørket havde sænket sig inden vi var tilbage ved svømmehallen.

Motionsturen fra købmanden i Skibbild 17. AprilSå er foråret kommet og dermed starten på vores aftenture. Det var en skøn aften – 11 var mødt frem og deltog i aftenens travetur i smukke kuperede skovområder ved Skibbild. Der blev også tid til en lille pause, hvor den medbragte kaffe blev nydet. Preben førte turen, som var på 8 km. En rigtig spændende tur.

Motionsturen fra Ørre naturskole lørdag d. 3. marts

10 + en hund deltog i denne dejlige travetur fra naturskolen i Ørre. For en gangs skyld hverken regnede eller blæste  det – rigtig forårsagtigt vejr. Jens førte turen, som var på 11 km. Efter 5 km blev der holdt pause, hvor kaffen og Bodils hjemmebag fik ben at gå på. Der blev snakket og hygget på hele turen, som tog næsten 2½ time.  

Rundvandrevej nr. 2. fra Vildbjerg fritidscenter lørdag d. 24 februarPå grund af isslag turde ingen vove sig ud eller risikere liv og lemmer denne morgen.

Motionstur fra Aktiv centret 17. februar

Kun 5 deltog i turen fra Aktiv centret. Det ser ud til at være den tilslutning, der er til vore motions/træningsture. Af de 5, som deltog, var dog kun to gengangere fra turen fra Teglværksgraven. Vejret var perfekt – kun lidt vind og med et par solstrejf. Alle gik ruten på 11 km, som bl.a.gik ud til og rundt på Hjertestien. Resten af turen, som blev lidt improviseret, gik ud til Fuglsangsø og rundt om denne.Op over udsigtspunktet og den nærmeste vej hjem. Pausen blev holdt ved ” gården”, hvor kaffen og fastelavnsbollerne blev nydt. Esther førte turen bistået af deltagerne. En god travetur.

Vintertur ved Silkeborg 11. februar4 fra Fodslaw Herning var med på Silkeborg fodslaw´s vintertur søndag d. 11. februar. Der var 4 ruter at vælge imellem. Vi valgte at gå 10 km. ruten og startede sammen med 222 andre fra Resenbro skole kl. 9.00. Der var stor trængsel på dette tidspunkt. Det blæste en del, men der var god læ i skoven og på rasten. En rigtig fin tur.

Hyggeeftermiddag 3. februar

Så blev det tid til årets hyggeeftermiddag sammen med Fodslaw Brande. Denne gang var det Fodslaw Herning der havde arrangeret. Vi skulle til Big Bowl i Ikast til buffet og bowling. I alt 42 voksne og 6 børn havde meldt deres ankomst (23 fra Brande og 15 fra Herning). Vi havde valgt at blande børn og voksne på alle baner, og selvom nogle aldrig havde mødt hinanden før, gik snakken livligt på alle baner. Der blev hygget og grinet, og der var en dejlig, afslappet stemning. Buffeten var perfekt, og snakken gik også livligt her. Gunnar og Inger Marie havde tilbudt at lægge hus til kaffen bagefter. Her nød vi Esther Smedegaards hjemmelavede lagkager uhm…tak for det. Igen gik snakken ved alle borde. Det var en helt igennem vellykket og hyggelig dag.

Motionstur fra Teglværksgraven lørdag d. 20. januar Kun 5 deltog i lørdagens motionstur fra Teglværksgraven. Ingen valgte at gå 5 km, som også var en mulighed. Vi havde prøvet at sætte plakater op enkelte steder, for at reklamere for turene. Det blev ingen succes  – men de kom også op ret sent – og så var det et frygteligt vejr hele formiddagen.Vejrudsigten for resten af dagen lovede heller for ikke godt…….. Undskyldninger er der nok af. Vi gik Karni´s rute på 10 km, som var planlagt at skulle gå ud til Baunekirken. Undervejs blev den dog kortet lidt af …. det blæste en del. Stierne var plørede og oversvømmede, men ellers en dejlig rute. Vi nød den og kaffen. Vi var heldige med, at Karni havde fundet et sted, hvor der var læ for vinden.

Skovvandringen 14. januar

Det var en mørk og stormfuld morgen…Der skulle være Skovvandring. Radioavisen sagde: “Al færdsel i skoven frarådes”…Vi havde den varme linie åben til skovfogeden…Han sagde god for færdsel i skoven, men deltagerne skulle gøres opmærksomme på, at træerne var mere ustabile end ellers…Dvs. kig op, var hans bud. 143 deltagere + 13 på prøvetur fik lov til at nyde det flotte terræn i Nørre Feldborg plantage. Vores startsted var optaget af rund fødselsdag, så vi have hallens “spinningsrum”, som var perfekt til foretagendet (især efter at cyklerne var stillet til side). Det var vores indtryk, at deltagerne havde en rigtig god tur, så vi siger tak til hjælpere og deltagere fordi I mødte op med godt humør og gjorde dagen rigtig god for os.

Prøvetur på Skovvandringen fra Haderup sognegård 6. januar 2007 

13 vandrere mødte op ved Haderup sognegård kl. 9.00 lørdag for at gå en tur på 20 km. Karsten og Jens førte turen. Halvvejs forlod 4 truppen og resten gik videre til Jagthytten , som var målet for pausen. Vi fik nogle lette byger undervejs, men ellers var det en dejlig og frisk travetur. Efter at have set lidt på lokalet til startsted på Skovvandringen på søndag, kørte vi retur til Herning .