2006

Julemotionstur 26. december

Årets sidste arrangement forløb ganske godt. Der blev solgt 206 startkort (4 mere end sidste år), så man må sige, at vi ligger ret stabilt med hensyn til deltagerantal. Årets vader blev denne gang Bjarke Behr – tillykke til ham. Julemotionsturen er arrangeret af vores hovedforening, og fra begyndelsen har det været meningen, at indkomne penge på medalje- og diplom-salg skal tilfalde hovedforeningen, mens pengene for IVV-startkort og rastepladsindtægterne tilfalder den lokalforening, der har sat turen op (og har arbejdet med det). Derfor havde vi i år besluttet, at vi ikke længere ville give gratis gløg og kakao på rastepladsen, da sidste års arrangement nær var endt i underskud. Overskuddet var kun sølle 170 kr., hvilket må siges at være lidt i forhold til arbejdsbyrden. Meddelelsen om gløg for egen regning blev modtaget med godt humør og deltagerne betalte blot for alt i hytten. Det er vores indtryk, at alle deltagere havde en rigtig god tur, hvor familietraditionen med at gå virkelig blev dyrket.

Jeg har modtaget følgende fra en vandrer: 206 personer havde valgt at bruge formiddagen til noget fornuftigt, nemlig at gå fodslawtur fra Familiehøjskolen i Skærbæk. Vejret var det bedst tænkelige, tørt og vindstille – stierne var tørlagte i dagens anledning (efter al den regn i år). Det var fjerde gang min familie og jeg gik turen sammen. En pragtfuld rute, den på  ca. 5km, som føles kortere og kortere for hver gang. Gløgg og æbleskiverne i hytten nød vi også. Hjælperne havde havde nok at se til. Tak til jer alle for den dejlige juletur. P.F.V. Esther.

Julehygge 9. december

Aflyst pga. manglende tilmelding.

Julemærkemarch 3. december

Så er dette års julemærkemarch veloverstået. Vi fik solgt 235 startkort, så det kan vi være godt tilfredse med. Vi kunne i år sende 5.500 kr. afsted til julemærkekontoret, så det er da et ret godt tilskud til de fire julemærkehjem. Det er naturligvis ikke alle pengene, der går direkte til hjemmene, da der jo er udgifter til brochurer, medaljer, diplomer og reklamer, der skal trækkes fra først. Sidste år blev der 600.000 kr. i overskud til julemærkehjemmene. Vi håber, at der også har været stor tilslutning til marchen i resten af landet, så der kan blive en endnu større check i år.

Motionstur fra Holmparken 25. november

Efter en lørdag formiddag med silende regn, klarede det op og 5 deltagere + en lille hund mødte op til dagen travetur fra Holmparkens parkeringsplads, som Bodil stod for. Hun havde taget Jens og Gismo (hunden) med. Vi havde en dejlig tur i det ret så lune “vintervejr” ( 13 gr.) Turen var på godt 9 km og gik fra Holmparken over golfbanen – ud forbi tilkørslen til den nye motorvej – ind til kolonihaverne i Nabkær. Her drak vi kaffe til Bodils hjemmebagte kage uhm!!. Det blæste en del, men vinden var lun. Derefter fortsatte vi til Gjellerup og med cyklestien retur til Holmparken. Vi brugte godt 2 timer på turen. Tak for en god tur til Bodil

Rundvandrevej nr. 7 fra Ørnhøj 18. november

Denne gang måtte vi undvære bagmanden, som plejer at køre rastebilen, så vi bar selv på forsyningerne. Turen gik mod Vind og går også forbi dambruget, hvor vi holdt rast i en garage med borde og bænke. Der var ingen hjemme, vi kunne spørge, så vi tillod os selv at afgøre, om vi måtte bruge bemeldte garage til rast…svaret blev JA. Vi var 14 m/k fra fire forskellige Fodslaw foreninger (Brande, Holstebro, Skanderborg og Herning). En dejlig tur, men der kom en hel del regn, så ingen tvivl om, om tøjet og vi selv skulle i vaskemaskinen, da vi kom hjem.

Motionstur fra Familiehøjskolen i Skærbøk 11. november

9 personer havde fundet vej til familiehøjskolen. Vi skulle ud at gå prøvetur på årets julemotionstur. Vejret var nogenlunde det meste af tiden, men vi blev dog våde både fra oven og fra neden. I et forsøg på at finde nye ruter endte vi nemlig i en slags sump/mose. Det var ikke nogen succes, så vi vendte om efter et par stædige forsøg på at finde en anden alternativ mulighed. Humøret hos de fremmødte var stadig højt, da vi efter 12 km. nåede tilbage til familiehøjskolen.

Motionstur fra Haunstrup Brunkulslejer 4. novemberDer var 9 personer med på gåturen i Haunstrup brunkulslejr. Det regnede på vejen derud, men da vi gik kl. 13.35 klarede det op og det var fint og tørt vejr på hele turen. Det var en fin og varieret tur i den smukke brunkulslejr, som blev ført af Karni Langhoff. Turen var på ca.10 km og halvvejs på ruten blev den medbragte kaffe nydt ved en af de mange søer i området.(synd og skam at ikke flere havde tid at gå med)

Motionstur fra Købmanden i Skibbild 28. oktober

Vi var 6 ude at gå en tur på 8 km. i Skibbild, hvor vi havde tørvejr på hele turen. Gik fra købmanden op til møllen, ned til Herningvej over til Odinsvej nr. 44, hvor vi holdt rast og kom ind i et opvarmet lokale med borde og stole, hvor Lone kom med kaffe og kage til os, derefter gik turen over forbi spejder hytten på Haunstrupvej ned forbi nr. 12 på markvejen, gennem eng og skov, tilbage til købmanden.

Motionstur fra Hagelskær Fritidshjem 21. oktober

5 deltog, ikke mange, men få har også ret. Turen gik ud over Tulstrup enge via kirkestien og  igennem den smukke park tilbage til fritidhjemmet – Det var en dejlig tur på 8 km, som Aase og Henny havde fundet til os.Aase førte turen, og som sædvanlig havde hun bagt kage til kaffen.Vi fik en del regnbyger på første halvdel af turen, derefter tittede solen frem. Lunt efter årstiden.

Tak til Aase og Henny for turen.

Rundvandrevej nr. 6, 27 km 14. oktober

Denne gang var vi kun 7 som havde lyst til at prøve kræfter med den lange tur. Vi besluttede derfor, at gå med forsyningerne i vores medbragte rygsække, så bagmanden kunne få lov til at følges med os andre på hele turen. Vejret var perfekt til en gåtur, selskabet var hyggeligt og turen var flot som altid. Med andre ord kunne vi ikke finde noget at klage over!

Motionsturen fra Hauge gl. skole lørdag d. 7. oktober

Der var kun 6 som deltog i Aase´s tur i og omkring Skov Olesens plantage. En rigtig dejlig travetur på 10 km. Vi fik enkelte byger undervejs, men rigtigt klædt på voldte de ingen problemer. Pausen blev holdt i jagthuset, hvor Svend Erik (Aase´s mand) havde dækket op med kaffe m. kage.

Motorvejstur 30. september

Imellem lyn og torden sprang de 24 deltagere som karkelakker. Det så ellers nogenlunde ud, da de 22 m/k mødtes ved A-Z i Herning, men ca. 6 km ude på ruten gik det løs. Lynene slog ned om ørerne på os, og regnen stod ned i stænger. Turen skulle have været 27 km. denne gang, men ingen havde lyst til at sætte liv og lemmer på spil, så vi droppede sløjfen på 7 km. og gik direkte mod startstedet igen. Det var en våd, lidt for spændende tur, men stemningen blandt deltagerne var helt i top, og så er alt jo godt.

Motionstur fra Stormosevej 23. september

12 vandrere deltog i Anne´s dejlige skovtur fra Stormosevej 35. Alle nød det fine sommervejr. Vi passerede mange smukke udsigtspunkter og skovsøer i Momhøje plantage. Den medbragte kaffe + Anne´s gode kage blev nydt sammen med udsigten ud over en af disse smukke skovsøer. Ruten, som var på 9 km, blev afviklet i et roligt tempo – med tid til at samle svampe og smage på tyttebærene. Tak for en god tur Anne.

Generalforsamling 14. september

Der var på forhånd tilmeldt 18 personer. Der mødte 19 op heraf 14 stemmeberettigede. Formandens beretning blev godkendt, det samme gjorde regnskabet. Du kan læse årsberetningen her.

Så kom vi til et lidt kildent punkt, nemlig valg til bestyrelsen. På valg var næstformand Karni Langhoff og kasserer Preben Andersen. Ingen af disse ønskede genvalg. De havde også begge lagt er stort arbejde i bestyrelsen, idet de begge stillede op, da foreningen var lukningstruet for tre år siden. Karni sad i bestyrelsen i 3 år og Preben sad i 6 år. Mange tak for det gode arbejde I begge lagde i foreningen i de år. På forhånd havde Esther Smedegaard (tidligere suppleant) givet tilsagn om, at stille op, så manglede vi kun én. Jens Christian Søndergaard Pedersen blev foreslået og valgt. Som suppleant fortsatte Rosa Grevsen og Preben Andersen indvilligede i, at lære en ny kasserer op, og derfor blev han valgt som den anden suppleant. Det var en lettelse, at valget endnu engang kunne foregå forholdsvis let og smertefrit. Under eventuelt blev drøftet: Hvordan vi får flere ud at gå på vores træningsture, samt tempo på turene. Vi snakkede om hvorvidt, der i fremtiden skal gives tilbud om at gå både 5 og 10 km. I givet fald skal tempoet være lavere på den korte tur. Alt i  alt kan man konkludere, at medlemmerne er rimeligt tilfredse med den måde, vi driver forening på, ellers ville der nok have været flere alvorlige ting til bestyrelsen. Aftenen sluttede med at foreningen var vært ved et par stykker smørebrød. TAK for en god aften og for et godt vandreår.

Motionstur fra Houlindvej 39, Lemvig

Et besøg hos Jette og Henrik er altid hyggeligt. Denne gang gik turen ind omkring Bonnet by til det gamle mejeri, som Henrik havde købt. Det skal fungere som byens beboerhus, juniorklub og lokalhistorisk arkiv. Det var spændende at se, og der er helt sikkert nogle timers arbejde i at få lokalerne klar til brug. Tak for en dejlig tur. Vi glæder os til næste år, hvor turen er lagt 8. september. Vi var 15 m/k denne gang.

Uldjydemarch – aftentur og dagstur 26. og 27. august

Så fik vi også prøvet det – katastrofalt fremmøde på Uldjydemarchen. Ti personer til aftenturen (heraf seks hjælpere). Fem mand stærk til overnatning og 67 til dagsturen…..ja du læste rigtigt, der var kun 67 på årets Uldjydemarch. Hvad grunden var, ved vi ikke, men vi håber, at dem der mødte frem, følte sig godt behandlet og havde en god tur. Det var i hvert fald det indtryk, vi fik.  Vi synes, det var vældig hyggeligt lørdag aften, og alle fremmødte havde et godt humør. Tak til jer der kom.

Prøvetur på Uldjydemarchens aftentur 20. august

Kl. 9.00 styrtregnede det. Det var ikke ligefrem godt gå-vejr, men vi var da 10 m/k, der havde trodset vejret. Vi blev dog hurtigt enige om, at vi ville tage kaffen og rundstykkerne først, da alt var vådt, og det dermed var umuligt at finde et egnet sted at holde rast. Dette viste sig at være en god disposition, da regnvejret stoppede, mens vi spiste, og turen dermed blev gået i tørvejr. Vi synes selv, vi har fundet en rigtig god 10 km. tur, så mød op og se, om vi har ret.

Danmarksvandring fra Sdr. Anlæg 15. august

Trods dårligt vejr mødte ca. 70 deltagere op for at støtte den gode sag. Arrangør af turen var nemlig Kræftens bekæmpelse, men ruterne var lagt af Fodslaw Herning. I år havde vi besluttet os for at lave løbende op- og nedtagning af ruterne. Dette fungerede rimeligt godt, og deltagerne var godt tilfredse med det nye arrangement.

Aktiv sommer fra familiehøjskolen Skærgården 10. august

Igen i år havde vi tilbudt skolebørnene en gåtur i den sidste uge af deres sommerferie. Der var gået lidt koks i tilmeldingerne, så vi var spændte på hvor mange, der ville møde op. Der kom 34 m/k i alt heraf var 14 børn. Vi fik en dejlig tur i skoven i det dejlige vejr. 6 af børnene og deres familier valgte at gå 6 km, mens de sidste 8 gik med på den længste tur på 8 km. Alle gav udtryk for, at de havde en rigtig god tur. Vi er i hvert fald godt tilfredse med fremmødet.

Grillaften i formandens have 20. juni

16 havde meldt deres ankomst denne aften. Da der ikke var så mange, var foreningen vært. Vi var et par stykker, der snittede flere baljer salat, mens vores respektive mænd gjorde klar på terassen. Vi startede med at grille, og derefter var der 10, som tog sig en tur rundt om Fuglsang sø. Et par stykker syntes dog ikke, det var nok, så de tog sig en (ufrivillig?) omvej tilbage til Solvænget, hvor vi ventede dem med kaffen, som vi tog indendørs. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor vi sagtens kan være mange flere.

Rundvandrevej nr. 1, 17. juni

Turen som var 28 km. kunne som ventet ikke trække det store antal deltagere (13), men vi var glade for dem, der kom. Vi havde en rigtig hyggelig tur. Tempoet var højt, da de fleste af de fremmødte var i topform og klar til dette års Hærvejsvandring.

Aktiv Centret, Brorsonvej 13. juni

14 glade vandrere deltog i Fodslawturen fra Aktiv Centret. Vejret var det bedst tænkelige, næsten for varmt. Esther ledede turen, som var på ca. 9,5 km. Turen var delt op i en tur ud til og omkring Fuglsang sø ( ca. 6 km)  og efter pausen en bytur (3,5 km). Ved søen var der livligt aktivitet. Der blev ristet pølser uhm!!og badet – nej, ikke af os – vi nød bare at se på. Pausen holdt vi i Esther og Bent´s have på Højvænget, her havde Bent  kaffen klar. Byturen, efter pausen, gik med stien ned til Gl. Landevej – ad Frejasgade, Danasvej, ind over markedspladsen og tværs gennem parken ved Codanhuset og via Dalgas Allé til Vestre anlæg – en tur rundt i denne – ad Paghs Alle´ – bag om boligblokkene på Gl. Landevej og Brorsonsvej, som har de smukkeste grønne områder – ned til Brændgårdskolen og langs sportspladsen til Aktiv Centret.

2. Knudmosevandring 30. maj

77 fremmødte vandrere, var ikke lige det mest opløftende resultat, men vi er glade for, at de 77 trods alt mødte op. Før aftenens tur udtrak vi “årets majmotionist”. I år blev den heldige vinder af et medlemsskab af foreningen: Anna Viborg – tillykke til hende. Deltagerne var trods et fodbad i mosen godt tilfredse med vores ruter. Vi prøver at presse kommunen til at gøre noget ved sagen inden næste år. Om det lykkes, kan du kun finde ud af ved at møde op på den 3. Knudmosevandring sidste tirsdag i maj 2007. Tak til alle majmotionisterne fra 2006.

Majmotion fra Lundgårdskolen 23. maj

Ca. 55 mødte op til denne sidste majmotionstur i år. Turen var rigtig fin med et lille søglimt til Fuglsang sø. Desværre havde nogle “vittige” hoveder pillet ved vores afmærkning, så især de vandrere, som ikke var lokalkendte, fór vild og måtte spørge om vej. Det er lidt ærgerligt, at vi ikke kan have vores afmærkning i fred. Ellers havde alle trods alt en god tur.

Majmotion fra Brugsen i Sunds 16. maj

Huh hvor var det koldt… Især for os, som skulle stå på startstedet. De godt 40 fremmødte, fik hurtigt sved på panden, så det var rigtig fint. Turen rundt om søen lignede sig selv, dog var der denne gang lidt “kosttilskud” i form af små (irriterende) fluer/myg, man ikke kunne undgå at spise et par stykker af. TAK for fremmødet.

Majmotion fra Holmparken 10. maj

Solen skinnede fra en skyfri himmel og havde næsten gjort det i 4 dage allerede. Måske var det grunden til, at der mødte godt 50 op denne aften? Hovedparten gik denne gang 10 km og fik således set den nye motorvej fra oven, kolonihaverne i Napkær og golfbanen. En dejlig tur som også formanden fik lov til at nyde (gående).

Majmotion fra Lind skole 4. maj

Sommeren var rigtig slået igennem, skoven var grøn af nyudsprungne blade. Der var ca. 60 ude at gå den meget roste rute i det dejlige sommervejr. Tidligere år har turen været plaget af dårligt vejr, så det var dejligt, (også for ruteopsætterne) at der endelig var godt vejr på denne tur. Vi ses på onsdag i næste uge

Majmotion fra Løvbakkerne 1. maj

Så er årets majmotion skudt i gang. Med 61 deltagere mod sidste års 63, er vi godt tilfredse. Vejret viste sig fra den gode side med solskin og lidt blæst. Der var dog en lodsejer, som ikke var tilfreds med vores ruter, så han besluttede egenhændigt at fjerne såvel afmærkning som kontrolskilt. Vores ruteopsættere opdagede heldigvis miseren i tide, så der kunne laves en alternativ rute. Vi glæder os over at se, at mange møder trofast op år efter år til majmotionen. Vi havde en del, der vandt på motionsbingo og den store gevinst på 300 kr. blev udbetalt denne aften. Fortvivl dog ikke, da vi lige har taget hul på en ny serie med nye præmier, så den store gevinst ligger stadig og venter – måske på dig?

Herning Billedskole 25. april

Hele dagen havde vi fint vejr, men kl. 18.30 åbnede himlen for alvor sine sluser, alligevel mødte 11 m/k op for at gå prøvetur på Knudmosevandringen, som finder sted sidste tirsdag i maj. Jeg vil gerne understrege, at vores prøveture er for alle, ligesom vores almindelige motionsture, også selvom man ikke skal være hjælper på den pågældende tur. Lige så pludseligt regnvejret begyndte, ligeså pludseligt stoppede det igen. Deltagerne fik en rigtig god tur, og til slut var der mulighed for at købe en øl eller vand indenfor i billedskolens lokaler. På mandag skyder vi så majmotionen i gang, så mød op og vær med.

Herning svømmehal 18. april

11 m/k mødte frem ved svømmehallen. Vi tog en tur rundt om Fuglsang sø og havde en dejlig rast i Ove og Anna Grethes udestue. Tak for kaffe og dejlig kage. Det er altid spændende at se, hvor langt de er nået med byggeri mm. ved søen.

Hjortsballehøjevej 8. april

Vejret havde ikke vist sig fra den pæne side om formiddagen – dette afskrækkede nok en del, for der var kun 4 deltagere i Anne´s 10 km tur fra Hjortsballehøje.Vi fik kun en enkelt byge undervejs, men skovvejene var plørede, så vi måtte gå i den bløde skovbund enkelte steder. Vi nød turen og et par kopper kaffe m/småkager. Tak til Anne for en god tur.

Motorvejstur syd 25. marts

Endnu engang havde Henrik Greve stillet sig til rådighed for en guidet tur på motorvejen. Denne gang blev turen på 22 km og vejret var koldt og blæsende, men tørt. Der var denne dag mødt 19 frem og vi havde en rigtig god tur. Tak til Brande folkene for fremmødet.

Høgildgårdvej/Holtvej nord 18. marts

Vi var 10 deltagere på traveturen i Høgildgård/Holt plantage. Anne førte os rundt på skovvejene i det flotte forårslignende vejr, men vi måtte passe på ikke at falde, for isen lurede stadigvæk under sneen. Det blev til en tur på knap 10 km. Pausen blev holdt på halvvejen.Vi var så få, at der blev to kopper kaffe til hver. Ingen frøs den dag, og snakken gik livlig. Tak for en god tur og vi ses jo snart igen, Anne.

Overrækkelse af overskuddet fra Julemærkemarchen 5. marts

Formandsparret var denne dag på Hobro julemærkehjem, hvor det skulle afsløres, hvor meget overskud sidste års julemærkemarch havde givet. For overrækkelsen stod marchens protektorer Grev Ingolf og Grevinde Sussi. Der var en meget højtidelig stemning blandt børn og voksne, da Grevinde Sussi holdt tale for julemærkesagen og Grev Ingolf afslørede, at der i år var blevet 600.000 kr. i overskud til de fire julemærkehjem. Et kor af børn fra Hobro julemærkehjem underholdt derefter med tre sange, som de selv havde skrevet teksterne til. En helt igennem hyggelig dag, hvor man virkelig kunne se, hvad vores frivillige indsats kunne nytte. Se billeder

Motionstur fra Søbylundvej 42, 4. marts

21 sneklædte varndrere var mødt frem til denne dag, hvor Preben og Else førte de fremmødte rundt i området. Efterhånden som tiden gik, fladt sneen meget tæt. Turen, som var 8 km., var virkelig flot. Det var dejligt, igen at gå¨så mange mennesker sammen. Alle hyggede sig gevaldigt.

Fastelavnsfest i Brande 25. februar

Fastelavnsfesten var ikke det store tilløbssykke for Fodslaw Hernings vedkommende, idet kun formandsfamilien + et par “lånebørn” mødte op. Vi havde dog en hyggelig dag med tøndeslagning og fastelavnsboller i Brande. Børnene var tilfredse med tøndens righoldige udvalg af karameller. Bedste udklædning blev kåret og Henriette Ibsen (Brande) løb med præmien. Vi håber, at vi til det næste har flere Fodslaw Herning medlemmer med. Se billeder

Motionstur fra Ørre naturskole 18. februar

Også om denne tur savnes oplysninger.

Motionstur fra Teglværksgraven 11. februar

Da formandsfamilien var på vinterferie i Norge, savnes oplysninger om denne tur.

Rundvandrevej nr. 3 fra Vildbjerg fritidscenter, 21 km.

I dag skulle vi ud på en lidt længere tur, nemlig 21 km. Det er altid muligt, at blive kørt hjem til start ca. halvvejs på rundvandrevejsturene. Der er altså ingen grund til at holde sig væk, hvis man ikke er sikker på, om man kan gå så langt. Turene er jo således en god mulighed for at prøve sig selv af. Vi var 12 m/k fra nær og fjern på tur i dag. Det blev en kold, men meget hyggelig og dejlig tur. Tak til vores venner fra Brande og Skanderborg fordi de gang på gang møder op til vores arrangementer.

Motionstur fra skoven for enden af Bækvej, Simmelkær 28. januar

Skoven tog sig rigtig godt ud i det klare frostvejr. Solen tittede også frem. Linda havde fundet en dejlig rute i skoven, som var temmelig glat efter skiftevis frost og tø. To af de ti deltagere måtte en tur ned og have nærkontakt med sneen, men heldigvis skete der ikke noget alvorligt. Tak til Linda for en rigtig god tur.

Motionstur fra Godsbanevej/Miljøvej 21. januar

16 vandreglade mødte op ved Postcenter Vest (p-pladsen på Godsbanevej/Miljøvej var sneet totalt til). 11 voksne og 5 børn (7 – 15 år). Det blev hurtigt besluttet, at vi ville gå den korte tur på 5 km. Dette både fordi der blæste en strid pelikan og der var to børn med, som ikke er så erfarne endnu. Det skal de nu nok blive. De klarede det rigtig flot. Vi glæder os til at se, hvilken tur, de har lavet til os næste weekend. Efter isslaget her forleden var alle veje spejlblanke, så det var om at være forsigtig. Vi fandt et “næsten” læsted i Sønder Anlæg, hvor vi kunne få den medbragte kaffe, the og kakao. Det lunede. Tak til Ester for en god tur. Se billeder

Skovvandring i Haderup 15. januar.

En dag, vi havde ventet med spænding og længsel. Vi har haft en meget travl tid i bestyrelsen: julemærkemarch 4. dec., julemotionstur 26. dec og nu Skovvandring. Kunne vi mon tage arven op efter Fodslaw Aulum? Ja spekulationerne var mange, men heldigvis fik vi god hjælp fra det tidligere Fodslaw Aulum, både med hensyn til ruter og indkøb, samt andre praktiske overvejelser. Vi blev ringet op af skovfogeden et par dage før turen skulle løbe af stabelen, der var jagt i den private skov, som vi skulle benytte til den første del af ruten. Da vi gerne ville have alle hjem i live, lagde vi ruten om på dette stykke. I sognegården var der også en del forandret, idet al inventaret var fjernet. Derfor var vi nødt til at flytte startstedet til hallens cafeteria, hvilket ikke gav de store problemer, bortset fra at det var lidt tragt. Da alt var revet ned i sognegården, og da sognegårdens køkken og hallens køkken er det samme, så var der kun en pølsevarmer til rådighed – ingen kogeplader, hvilket vi ikke vidste noget om før kl. 7.00 søndag morgen. Dette bevirkede, at der ikke kunne laves varm kakao eller the på startstedet, men forhindringerne til trods tog både hjælpere og vandrere det med godt humør. Vi siger tak til alle 273 deltagere og håber, at I har mod på at komme igen i 2007, hvor sognegården er ny og flot, er vi blevet lovet. På gensyn i 2007. Se billeder

Samkørsel til nytårsvandring i Holstebro 7. januar.

Der mødte 11 op ved skolen. Vi fulgtes ad til Holstebro og fik os en dejlig tur i det frostklare vejr. Tak til Holstebro for en dejlig tur, hvor lidt af julesulet (forhåbentlig) forsvandt!